Ernæringsvalget

...for idrettsutøvere i verdensklasse.

Med verdenskjente fotballspillere som Chris Albright og Joe Cannon, viser denne stjernespekkede organisasjonen at Herbalife er ernæringsvalget for idrettsutøvere i verdensklasse Galaxy-proffene når målene med Herbalife produktene.

«Det er en stor utfordring å løpe opp til 35 kilometer i hver eneste kamp mot noen av verdens beste idrettsutøvere. Men etter at jeg begynte å bruke Herbalife produktene, har energien virkelig forbedret seg, noe som har bidratt til at jeg har hadde min beste sesong noensinne som profesjonell i 2006. Takk til Herbalife for at dere tilbyr en enkel, effektiv ernæringsplan som jeg nyter å følge hver eneste dag.»

Chris Albright Årets forsvarsspiller i 2006 for LA Galaxy

«Hver gang jeg går ut på banen, har jeg kun ett mål: å forhindre det andre laget fra å score. Når ballen kommer rullende mot deg i 140 km i timen, så må både kropp og hjerne være på topp. Min løsning? Enkelt … jeg bruker Herbalife produktene på hver eneste trening og kamp. Jeg har ikke prøvd noe annet, verkenfør eller etter, som gjør meg like konkurransedyktig.»

Joe Cannon To ganger utnevnt til årets målvakt i Major League for LA Galaxy

Herbalife