Herbalife Informasjon
Herbalife - Vitenskapelige Råd - Optimal ernæring - Herbalife Vektkontroll

Da Mark Hughes grunnla Herbalife for mer enn 20 år siden, var målet hans å hjelpe andre med å oppdage en optimal helse gjennom god ernæring. Den største utfordringen var å finne enkle, effektive
måter for å nå og holde idealvekten.

Mark reiste over hele verden og fokuserte på å finne gamle urtemidler som kunne utgjøre basen
i hans originale oppskrift.

Herbalife har kombinert denne gamle urtekunnskapen med den mest avanserte, vitenskapelige forskning for å skape en serie av sunne produkter spesielt fremstilt for å tilfredstille dine behov. Vi kaller dem individuelle livsstilsprodukter.

Vår filosofi har sitt utspring i et konsept basert på å tilføre kroppen næring på cellenivå.

De mange millioner av celler som kroppen din består av, må fungere og være sunne for at du skal kunne forvente et optimalt velvære og energinivå. Det finnes ingen vektkontrollmetode eller livsstilsforbedring som kan fungere på lengre sikt hvis ikke cellene dine får alle næringsstoffene de behøver fra naturlige næringskilder og passende tilskudd ved behov.

Kroppen din er under sterkt press hver eneste dag.

Du føler deg stresset, sulten, trøtt og sliten. Du putter i deg gatekjøkkenmat fordi det er enkelt, og du spiser søtsaker og snacks for raskt å få krefter og bruker medikamenter for å fjerne ubehag,
smerter, søvnløshet og generell utilpasshet. Ikke så rart at vi blir overvektige og føler oss utmattet. I de
siste årene er det dokumentert at overvekt er hovedårsak til mange vanlige lidelser. Det har blitt til et alvorlig helseproblem som ikke bør overses eller bagatelliseres.

Dette helseproblemet har gjort at vi søker etter et svar og overraskende nok er svaret meget enkelt.

Vi setter sammen en gruppe høyt anerkjente vitenskaps- og ernæringseksperter for å skape en trinn-for-trinn plan som kan hjelpe deg med å finne tilbake til den sunne, energiske og vitale personen du fra naturens side var ment å være. Vi har samlet urter, botaniske plantestoffer og tillegg fra all verdens hjørner og satt dem sammen i akkurat de rette kombinasjonene for å skape en overlegen kostholdsstøtte.

Næringstilskudd til kroppen på cellenivå støtter og opprettholder celleveksten, reparerer og forynger, og dette prinsippet er det grunnleggende i ethvert sunt kosthold. Alle våre produkter er fremstilt for å støtte nettopp dette prinsippet.

Mens du leser gjennom denne brosjyren, tenk på den som en manual som kan hjelpe deg med å finne dine individuelle livsstilsproduktene. Hver eneste kategori som er listet opp i innholdsfortegnelsen
fungerer som en byggesten i oppbyggingen av din ideelle ernæringsplan, og du kan skreddersy den
slik at den passer til dine spesielle behov. Les videre og oppdag hvordan du ved hjelp av forbedret ernæring kan hjelpe kroppen din med å oppnå maksimal yteevne.

Herbalife lenker:

Herbalife

Shapeworks shop

Herbalife shop i norge


Herbalife LA
Herbalife LA.
Herbalife produktene
Herbalife
produktene