Herbalife informasjon - Vitenskapelige Råd - Optimal ernæring
- Forsiden

Herbalife og vektkontroll

For 25 år siden var Herbalife ett av de første selskapene som drev banebrytende arbeid innen pulverbaserte vektkontrollprodukter. I dag er Herbalife ett av de mest suksessfulle selskapene med salg av produktene i 60 land over hele verden!

Herbalifes Vitenskapelige Råd

Herbalifes Vitenskapelige Råd er et forum som respekteres av kostholdseksperter og vitenskapsmenn. Avgjørelser vedrørende nye produkter, utvikling og forbedring av nye og eksisterende sammensetninger, valg og søk etter spesielle ingredienser samt forbedring av smak – alt blir gjennomdiskutert og bestemt av rådet. Ved hjelp av denne samlede kunnskap og erfaring, kan Herbalife fortsette å vise vei på markedet for avansert ernæring og matvitenskap.

Lovgivning og kontroll

Herbalife holder følge med vitenskapelig litteratur og lovgivning for å sikre at alle produkter er trygge og effektive, og retter seg etter den spesielle lovgivningen som gjelder i det landet produktet blir solgt. Kundene dine kan føle seg trygge på disse produktene som har vært forsøkt og testet av over 25 millioner fornøyde kunder over hele verden.

Kliniske tester og forskning

Herbalife har utført uavhengige kliniske tester for å sørge for bevis på effektiviteten og tryggheten til selskapets vektkontrollprodukter. Disse forsøkene slo fast at ved å ta produktene som anbefalt, sammen med en sunn livsstil, resulterte i en effektiv vektkontroll. Tusenvis av tidligere kunder har fått hjelp til å oppnå en ny figur, økt vitalitet og et nytt syn på livet takket være Herbalife. Bruk suksessberetningene til å forbløffe dine potensielle kunder – de kommer ikke til å tro sine egne øyne! Oppmuntre dem til å ta bilde av seg selv og den enestående nye figuren. Kan de ønske seg noe bedre? Du kan forsikre dem om at ingenting er umulig, med Herbalife er nesten alt mulig!

Helt enkelt det beste

Det finnes to ganske enkle grunner til at Herbalifes vektkontrollprodukter praktisk talt selger seg selv – de hjelper til med at man oppnår enestående resultater og de er enkle å bruke. Glem den kjedelige kaloritellingen, du behøver ikke hoppe over måltider, ingen skuffelse. Bare slankere, slankere, slankere!

Herbalife shop | Forsiden