Vil du kjøpe Herbalife produkter?

Kjøp Herbalife på vår nettbutikk.

Herbalife shop

Fordelene med Herbalife.

Herbalife hjelper til med å spre god ernæring over hele verden.

25 millioner kunder og 25 år med global suksess

Med sin nyskapende holdning og produksjon av spesialprodukter med helt spesielle formål, er Herbalife blant de ledende på markedet for ernæringsteknologi. At god helse er avhengig av god ernæring, er et velkjent fakta som ikke alltid vektlegges like mye av den tradisjonelle legevitenskapen. Generelt har man fokusert på å finne kurer for sykdommene og symptomene som har preget vår overdådige livsstil. Herbalife har vendt tilbake til jordens rike urtehistorie for å finne frem til ingrediensene som kan hjelpe til med å forme vårt kostholds skjebne.

Vitenskapen bak suksessen.

Ledende forskere og kostholdseksperter utgjør Herbalifes vitenskapelige råd, og sikrer at Herbalife-produktene oppfyller, og enkelt ganger, overgår de strengeste kravene som finnes.

Natur og vitenskap hånd i hånd.

Ved å blande naturens og vitenskapens ekspertise kan Herbalife hjelpe til med å sørge for tilskudd av viktige, daglige næringsstoffer – et velkomment tillegg i enhver livsstil.

Urteingredienser

Herbalife samler ingredienser fra alle verdens hjørner i sin søken etter naturlig utvunnede høykvalitetsprodukter.

Trygt og effektivt

Arbeidet med forskning og utvikling pågår kontinuerlig, slik at produktserien holdes oppdatert og i samsvar med de fremskrittene som hele tiden skjer innen ernæringsteknologien.

30-dagers pengenetilbake-garanti

Kundetilfredshet er en forutsetning, derfor tilbyr Herbalife en udiskutabel 30- dagers pengene-tilbake-garanti på hvert eneste produkt. Fremtiden I dag finnes Herbalife i 60 land over hele verden, og selskapet utvider stadig. Målet for fremtiden er å gjøre kvalitetsfylt kostholdsstøtte lett tilgjengelig for alle som ønsker å få hjelp til å forbedre livsstilen og velværet sitt.

Forsiden