Formula 1: et sunnere måltidsvalg

Herbalife Formula 1, som er satt sammen av ernæringseksperter, inneholder en ypperlig balanse av ingredienser som gir et balansert måltid. Den finnes i seks herlige smaker, den er et praktisk og næringsrikt måltid som er enkelt å tilberede – spesielt satt sammen for personer som virkelig ønsker å være på topp. Alt du trenger å gjøre er å beholde fokuset og vi støtter deg på veien mot målet.

Føler du ofteat maten du spiser gjør deg tung i kroppen når du trener? Hvis du følger et intensivt fitnessprogram, så betyr det antakeligvis at du foretrekker å spise lettere måltider før du trener. Det er derfor det er viktig å spise et lett, men samtidig mettende måltid som ikke tynger kroppen.

Synes du det blir for omstendelig og tidskrevende å tilberede et måltid med høyt proteininntak? Protein er viktig for å bygge opp mager muskelmasse, og derfor er et praktisk og balansert måltid med høyt proteininntak et must for treningsinteresserte.

Gir du kroppen din næringsrike måltider med høy t proteininntak for å hjelpe til med å redusere innhentingstiden? Anstrengende trening påfører kroppen ekstra stress. Derfor er innhentingstiden etter trening viktig når det gjelder å starte prosessen med å reparere skadede muskelfibere og erstatte essensielle næringsstoffer som ble borte under treningen. Det er viktig å tilføre kroppen et næringsrikt måltid med høyt proteininnhold.

Herbalife shop | Forsiden