Herbalife produkter

Produkter som kan hjelpe deg med å se yngre ut og føle deg yngre samt takle alderdomsprosessen!

Formula 1 Måltidserstatning for vektkontroll og balansert ernæring

En Formula 1-shake gir balansert, intelligent ernæring akkurat når du trenger det. Tilberedes i løpet av noen minutter og er ypperlig for en travel livsstil! Ved å erstatte kun ett måltid per dag med en Formula 1-shake, tilfører man kroppen god ernæring og får hjelp med å opprettholde en optimal vekt. Hver shake inneholder soyaprotein, som hjelper til med å bygge opp mager muskelmasse.

Formula 2 Multivitamin Complex

Mange ulike faktorer medvirker til at kroppen tappes for mikronæringsstoffer; stress, forurensing, fysisk utmattelse, næringsfattig jord, mattilberedningsmetoder og koking. Et daglig tilskudd kan hjelpe deg på veien mot å oppnå ADI (anbefalt daglig inntak) av alle de essensielle vitaminene og mineralene.

Herbalifeline

Undersøkelser etter undersøkelser viser oss at disse fettsyrene er viktige for vårt langsiktige velvære og vi bør få i oss 3-4 porsjoner fisk hver uke. Fisken behøver ikke stå på menyen like ofte, du kan nyte de næringsmessige fordelene ved hjelp av fiskeoljer i en kapsel som er enkel å svelge.

VegetACE

Jo flere år du har på baken, jo flere antioksidanter trenger du sannsynligvis! Antioksidanter er viktige næringsstof fer når det gjelder å redusere tegn på aldring. Frisk frukt og ferske grønnsaker inneholder antioksidanter, men våre antioksidantprodukter gir et konsentrert tilskudd som er tilgjengelig for kroppen din umiddelbart.

Fiber- og urtetabletter

Enkelte typer mat kan forsinke fordøyelsessystemet ditt og et daglig tilskudd på ca. 24 gram fiber er bra for kroppen din. Dette kan oppnås ved hjelp av vårt spesielt sammensatte fibertilskudd.

Herbal Aloe urtekonsentrat

Denne herlige drikken støtter fordøyelsessystemet ditt med en forfriskende, daglig styrkedrikk som hjelper til med å holde innsiden av kroppen i gang.


Thermojetics urtedrikk

Få hjelp med å øke energien med Thermojetics® urtedrikk. Denne forfriskende drikken inneholder ekstrakt av grønn te for vitalitet samt gunstige antioksidanter som beskytter kroppen mot skadene fra frie radikaler. Tilgjengelig i fire smaker. Denne drikken utgjør et forfriskende alternativ til vanlig te eller kaffe.

Herbalife shop | Forsiden